Millors sistemes antirobatori per protegir la teva moto custom

Pel que fa a la seguretat per a la teva moto, al mercat estan disponibles múltiples sistemes i dispositius antirobatoris que et proporcionen màxima seguretat a l’hora de conduir.

Per què implementar per a la teva moto sistemes i dispositius antirobatoris?

Mitjançant la implementació de sistemes antirobatori és possible impedir la manipulació de motocicletes i ciclomotors per part d’estranys. La seva tecnologia comprèn el sistema de bloqueig, alarmes i bloqueig amb alarmes. A continuació, enumerem els dispositius antirobatoris disponibles per a motocicletes:

Antirobatori de disc

La seva funció consisteix a bloquejar el disc de el fre de la moto. Alguns models inclouen alarma.

Antirobatori tipus U o de forquilla

És una estructura amb protecció anti impacte. Permet guardar part de la moto, unint-lo a el mobiliari.

Antirobatori de cadena

Consisteix en una cadena resistent a talls i impactes. Generalment, estan recobertes amb tela impermeable i resistent. Possibilita immobilitzar la roda a l’subjectar-la a elements fixos de la moto.

antirobatori manillar

Permet unir un dels costats de l’manillar a el xassís de la moto. D’aquesta manera, no es pot moure la moto en línia recta. Inclou tancament blindat i giratori, pany antirossinyol, disc antitrepant i cable d’acer.

Antirobatori articulat

Funciona de manera similar als antirobatoris de cadena. Tenen alta resistència a el tall de serres o cisalles.

Antirobatori fix

És d’alta seguretat. Es tracta d’un dispositiu ancorat a terra, que pot ser fix o giratori.

El sistema de localització i recuperació de vehicle és un dels més efectius, encara que no impedeix que els lladres s’emportin la moto, emet alerta de moviment de la mateixa. També permet ubicar-la si se l’han portat.