Consells per conduir la teva moto a l’hivern

Les condicions climàtiques adverses són molt més comunes durant l’hivern que a l’època d’estiu. Per això, has de tenir molta cura quan estiguis circulant a la carretera, per evitar accidents de trànsit que puguin posar en perill la teva vida i la de les altres persones que estiguin involucrades en l’accident.

Com conduir moto amb gel, pluja o neu?

El primer que has de tenir en compte per conduir a l’hivern és que has d’estar completament segur que la teva moto està en perfecte estat. Això significa que, quan la teva moto té alguns detalls que es troben en mal estat, corres un risc més gran de patir un accident durant moments de mal clima.

A més, és recomanable que utilitzeu l’equip de seguretat adequat per conduir a l’hivern. Això implica utilitzar abrics impermeables i protectors per al fred. De la mateixa manera, és important fer servir guants i un casc de seguretat tancat.

Per descomptat, el consell clau per conduir a l’hivern és conduir amb precaució; això es recomana perquè la realitat a la carretera és molt incerta durant l’hivern, i pot ser que hi hagi elements com el gel o fins i tot de neu que no aconsegueixis visualitzar a distància, per la qual cosa, conduir amb lentitud et permetrà preveure qualsevol inconvenient.

Finalment, et recomanem evitar la inclinació exagerada de la teva moto, per així poder cuidar-te quan estiguis conduint; durant l’hivern, la carretera sol estar mullada i això fa més propens a patir un accident.