Consells per prevenir els accidents de moto

Els accidents de moto són molt més comuns del que creus, ja que els conductors de moto tenen més riscos a patir accidents a la via. Això és perquè, a diferència dels conductors d’automòbil, mai no estaran prou protegits, perquè no existeix una carrosseria que els protegeixi.

De quina manera es poden evitar els accidents de moto?

La xifra d?accidents de moto anuals a Espanya és alarmant. Només l’any 2020 hi va haver més de 300 accidents de moto a la via pública, i la realitat és que des de l’any 2004 aquestes xifres creixen cada cop més amb el passar dels mesos; per això, és important anar amb compte en manejar moto.

El consell més important que has de tenir en compte per evitar els accidents de moto és que sempre has de desconfiar de tots els vehicles que trobis a la via. Això vol dir que has de caminar amb molta cura i precaució, així com també acostar-te amb molta lentitud als vehicles que van a la carretera.

Per això, sempre heu de carregar l’equipament adequat, és a dir, el casc de seguretat per protegir el vostre cap en cas d’accidents de moto, i els guants per protegir les vostres mans i pell.

Finalment, la nostra darrera recomanació és que mai condueixis en estat d’ebrietat o sota l’efecte de les drogues, ja que això augmenta les possibilitats de manejar amb rapidesa i ser víctima d’un accident de trànsit. Recordeu que la majoria d’accidents de trànsit que es donen a la carretera involucren motos.