Guants de moto per a l’hivern

Durant l’hivern, els guants són un element clau per utilitzar per als motociclistes. Ja que, la principal funcionalitat d’aquests, és mantenir regulada la temperatura de el cos. Existint en el mercat infinitat de models, per triar. Avui, et parlarem sobre els aspectes més importants a l’hora de triar un bon parell de guants d’hivern.

Capa exterior

Aquesta, es troba dissenyada amb la part externa de l’guant. Has de saber, que els guants es fabriquen amb tela o amb pell. Quan es produeix una caiguda, els millors guants són els de pell, ja que poden evitar raspadures a la dermis.

Existint gran diversitat de dissenys i estils d’aquests guants, que varien d’acord al seu preu i marca. A més, has de tenir present que la capa exterior no ajuda amb l’aïllament del fred.

Membrana

La membrana és la part mitjana de l’guant i es troba sota la capa exterior. Un aspecte important d’aquesta, és la seva impermeabilitat. Quan es mulla el guant, el fred pot arribar fins a les mans. Per això, és important que els guants comptin amb bona transpirabilitat. D’aquesta manera, es pot evitar la humitat de la mà quan aquesta transpiri.

A més, per tal d’evitar que el fred penetri a la pell, és important assegurar-nos que la membrana de el guant sigui de bona qualitat.

Folre

Culminant, et vam esmentar el folre. Aquesta, és la part que comprèn l’estructura d’un guant. El folre permet aïllar la sensació tèrmica de l’ambient (mentre menys gruixut sigui, de major qualitat serà).

Guants calefactables amb bateria

Cada dia són més utilitzats aquest tipus de guants, els quals podem connectar a la nostra moto per poder mantenir les nostres mans calentes durant molts quilòmetres. Ideals per als dies més freds i per als motards que més utilitzen la moto en tot tipus de situacions.

Podem trobar els guants calefactables amb bateria de la marca KLAN, molt recomanats i amb una molt alta qualitat, una inversió que val molt la pena.

Tal com veiem, els guants són de gran utilitat per a tot motociclista, especialment durant les temporades fredes. Sent indispensable adquirir aquest tipus de complements per a obtenir una millor experiència durant la conducció de la teva moto.