Sistemes antirobatori per a motos més utilitzats

En l’actualitat, existeixen diversos sistemes antirobatori al mercat. Els sistemes antirobatoris són excel·lents per evitar que robin la teva moto mentre la deixes estacionada. Al mercat existeixen dispositius antirobatoris que utilitzen un sistema de bloqueig, d’alarma o bloqueig amb alarma. Entre els dispositius més usats estan: el antirobatori de disc i el antirobatori de cadena. A continuació, aprofundirem una mica més sobre alguns dels sistemes antirobatori que hi ha actualment.

Antirobatori de disc

És un dels sistemes de seguretat més usats de mercat. Aquest sistema està dissenyat per a bloquejar el disc de el fre de la moto. Aquest mètode evita que la roda de la motocicleta pugui girar-se, impedint el desplaçament de la moto. Sent, molt fàcil d’utilitzar a l’ésser lleuger i econòmic. Destacant, que aquest dispositiu està dissenyat de material anticorrosiu.

Antirobatori de cadena

Aquest tipus de sistema és el més antic de tots, sent molt freqüent el seu ús en la comunitat de motociclistes. El seu disseny consta d’una cadena de ferro o d’acer, que ofereix una excel·lent resistència als cops. Les cadenes estan recobertes amb una tela impermeable. És molt pràctic, ja que pot ancorar la moto a qualsevol estructura ferma.

A més, hi ha altres tipus de dispositius antirobatoris de moto bastant útils, com ara els següents:

  • Antirobatori tipus U o de forquilla.
  • Antirobatori manillar.
  • Antirobatori articulat.
  • Antirobatori fix.

Es recomana, utilitzar algun d’aquests sistemes antirobatori, per evitar que algú robi la teva moto. Augmentant-fins i tot, l’efectivitat d’aquests sistemes si s’usa en conjunt.