Proteccions bàsiques i equipament addicional per a les teves rutes amb moto

A l’hora que vam decidir recórrer una ruta amb moto, hem de pensar quins són els accessoris que ens faran falta i per suposada quina protecció hem de portar. Depenent de la ruta que escollim, la nostra indumentària podria canviar molt i per descomptat també tots els accessoris que desitgem dur per a la nostra seguretat. Però perquè no et compliquis tant, et donarem una llista de les proteccions bàsiques que has de portar.

Vestimenta adequada

Viatjar amb moto, requereix una vestimenta adequada. El primer que has de pensar abans de començar una ruta és si comptes amb ella. Primer els guants, que són importants per a conduir la moto, mantenir les nostres mans calentes i protegir-les de qualsevol accident.

Un altre aspecte important és el nostre casc, ha d’estar condicionat per les condicions climàtiques que presentarà aquesta ruta. És millor comptar amb casc de bona qualitat i que sigui còmode.

Les botes i els pantalons, han de comptar amb proteccions per a la nostra seguretat i confort. També cal que expliquis amb una armilla impermeable i en la manera del possible que sigui reflectant, així podràs mantenir-te segur el clima i visible durant la nit.

Kit per reparar punxades

Aquest kit és molt necessari. Ja que, no saps les circumstància que t’esperen en la teva aventura. Comptar amb un és el millor per evitar contratemps i puguem mantenir-nos rodant.

Kit de Primers Auxilis

Sempre hem de comptar amb un, per poder reaccionar a qualsevol tipus d’incidents. És excel·lent per a cobrir alguna magulladura o tall que pugui causar a causa de la mateixa ruta, a més també podràs ajudar a una altra persona si és el cas.

Altres accessoris de seguretat

Adhesiu antibaf

Aquest adhesiu prevé que la humitat i el fred causi que el teu casc s’enteli. Evita el perill de manejar amb poca visió amb aquest adhesiu.

Suport per al Mòbil

Aquest suport et permetrà mantenir-te atent al teu mòbil. A més, et pots guiar de el GPS a la teva ruta. Sempre i quan no li treguis els ulls a la carretera per estar veient el mòbil.