Millors pel·lícules moteres

Si ets un aficionat de les motos i tot el seu entorn, ens cal que et preparis per a les millors recomanacions de pel·lícules moteres. Omplir el buit d’adrenalina no serà gens fàcil, però amb les nostres recomanacions anem a sentir-nos identificats i plens d’emoció. Ser aficionat a les motos és un sentiment únic que podrem compartir amb algunes de les millors pel·lícules de cinema.

L’era del 27 (La història de Casey Stoner)

Un documental sobre la vida d’el pilot de MotoGP. Podrem veure des dels inicis fins al seu retir el 2012. L’australià és un dels més grans pilots de MotoGP i és reconegut com un dels més grans talents en els últims temps d’aquest esport.

Salvatge

Salvatge, de l’any 1953, és un fim de motards dirigida per László Benedek on podrem veure en escena a l’actor Marlon Brando que representarà a Johnny, el cap d’una banda de motoristes disconformes amb la societat que arriben a un petit poble californià on Johnny es sentirà atret per Kathy (Mary Murphy), la filla del xèrif local.

Easy Rider

Un dia Wyatt i Billy decideixen travessar el país en a lloms del seu flamants motos, però no s’imaginen que seran el blanc d’intolerància i l’odi per part dels habitants de petits pobles que troben al seu voltant, no sense abans recórrer centenars de aventures i trobar-se amb moltes persones interessants pel camí.

SGT. Will Gardner

Aquesta pel·lícula ens explica la història d’un veterà de Guerra de l’Iraq anomenat Will Gardner el qual pateix d’una lesió cerebral forta la qual va patir estant amb el seu escamot estant en combat. A causa de la seva condició, se li dificulta tornar a integrar-se a la societat i després de diversos esdeveniments en la seva vida es veu animat a fer un viatge per tot el país amb la meta de retrobar-se amb el seu fill.

Dos homes durs

Harley Davidson (representat per l’actor Mickey Rourke) i Marlboro Man (representat per l’actor Don Johnson) descobreixen que un banc vol fer-se amb el terreny de bar d’un amic si no abans paga un rescat de 2 milions i mig de dòlars. Sentint-se en deute amb ell, atraquen un furgó de el mateix banc que està fent pressió al seu amic per aconseguir els diners que li demanen, quan es donen compte que el camió no portava diners, sinó una nova droga sintètica anomenada somni de vidre.

Diaris de motocicleta

Tracta sobre dos amics que surten de viatge per tota amèrica de sud a una vella moto. La meta d’aquests personatges era travessar 8000 quilòmetres en 4 mesos únicament a la motocicleta. Coneixen diferents cultures i paisatges en el seu viatge pel continent. Els personatges d’aquesta història són ni més ni menys que Ernesto Guevara (El Che) i el seu amic Alberto Granado.