Equipació bàsica per al motorista

Encara que són molts els accessoris que es necessiten per ser un motorista ben equipat, hi ha un mínim d’accessoris que han de tenir per poder estar segurs i que l’experiència sigui còmoda. Aquests accessoris per al motorista són necessaris per evitar lesions per caiguda i cremades pel sol.

Casc

Els cascos per a motoristes són l’accessori més important. És obligatori l’ús d’un casc per conduir motos. Aquests s’encarreguen d’aportar seguretat i comoditat a l’hora de conduir i més redueix la incomoditat en els diferents climes. Hi cascos de diferents materials i diferents formes. El millor és que triï un casc que aporti molta seguretat i tingui la mida perfecta per al pilot.

Caçadora

Les jaquetes o caçadores són una peça fonamental per a qualsevol motorista. Anteriorment s’utilitzaven de cuir, però amb el temps s’han anat suplantant per caçadores que permeten més flexibilitat i mobilitat. Aquestes estan fetes de diferents materials que permeten protegir tant de l’ambient com de cops, ja que inclouen proteccions. A l’hora de triar una, has probártela i assegurar-te que les proteccions s’adapten al teu cos.

Pantalons

Els texans avui en dia, es poden aconseguir de diferents materials, molt còmodes i amb proteccions. Els reforços especials en aquests texans permetran que et mantinguis sa i estalvi després de qualsevol caiguda.

Guants

Un bon motard, mai deixa els seus guants enrere. Els guants permeten que l’adherència a la moto sigui molt més còmode. A més, inclouen proteccions i existeixen diferents tipus. D’acord a l’època de l’any, hauràs d’utilitzar uns per a l’hivern o per a l’estiu.

Botes

Tot i que pensem que les botes gairebé no tenen importància. És preferible utilitzar botes homologades per a ser utilitzades amb aquesta finalitat. Les botes varien segons el seu model i marca, només queda trobar la que s’adapti al teu estil i et brindi el confort que busques al conduir una moto.