Rutes Moteres a Girona

Girona compta amb moltes rutes variades per a tots aquells que vulguin gaudir de la motocicleta. Els amants de les motos podran gaudir de rutes internes i de rutes per la costa. La Costa Brava s’acompanya amb molts revolts, penya-segats i paisatges espectaculars que han de conduir-se amb molta cura i massa precaució. Et comptarem quines són les millors rutes de Girona, com descobrir-les.

Ruta de Tossa a Sant Feliu de Guíxols

Aquesta ruta és coneguda com la carretera de les mil Corbes. És conforma per 21 km de corbes amb vistes meravelloses, on apreciarem el mar i els cals de la Costa Brava. Aquesta és una de les rutes més populars a Catalunya. És Molt transitat a l’estiu, però evitaràs trànsit si la realitzes a primera hora del el matí.

Ruta Costa Silvestre al Cap de Creus

Aquesta és una ruta inspiradora a l’Alt Empordà, plena d’atractius per als motoritzats que la transcorren. Les corbes d’aquesta ruta recórrer el cap de Creus i França. La seva sortida és a Girona, a Roses. Aquesta ruta és molt recomanada per als que volen experimentar una experiència inoblidable.

Ruta de les Gavarres

De les rutes més conegudes. És un dels llocs mes verdes de les comarques gironines. És una ruta en què es pot apreciar la bellesa de la natura i que a més compta amb molts llocs on gaudir i visitar. Es troba entre Girona i la Costa Brava, al Massís de les Gaverres.