Tipus d’alforges per a moto

Quan conduïm una moto, se’ns pot fer difícil portar les nostres coses. Per això, des de fa molts anys s’han utilitzat les alforges. Aquestes ens permeten portar equipatge a les nostres motos. Existeixen de diferents mides, materials i que són ubicades en diferents posicions. Parlarem dels tipus d’alforja, segons el seu material i segons la seva posició.

Alforges per a moto segons la seva posició

Centrals

Aquestes se situen sobre el tanc de gasolina. Tendeixen a tenir una mida d’acord per a la grandària de la moto.

Laterals

Se situen als laterals del darrera de la moto. Aquestes permeten una bona capacitat de càrrega.

Del darrere

Se situen a la part posterior de la moto. són molt útils i suporten una bona quantitat de càrrega.

Alforges segons el seu material

Alforges rígides

Les Alforges rígides resulten excel·lents per recórrer rutes i freqüentar aventures a la teva moto. Contenen bon espai i protegeixen tot el teu equipatge. Aquestes són instal·lades de manera permanent a la teva moto.

Alforges toves

Les alforges toves estan dissenyades amb materials tèxtils que li donen forma i una gran resistència. Estan pensades per a un ús quotidià, però són de fàcil instal·lació perquè puguis fer-ho cada vegada que les necessitis. Són molt adaptables, de manera que qualsevol moto pot usar-la.

Alforges de cuir

Aquestes són les alforges tradicionals per a un bon motard. Es veuen increïbles en motos de grans dimensions com les Choppers. Són molt decorades i tenen a ser també customitzades. Segons la seva confecció, poden ser flexibles i rígides.