Les millors sèries moteres per veure a casa

Quan tenim la moto aparcada al garatge, res millor que relaxar-se a casa, unes crispetes i veure una bona sèrie. I com no podia ser millor opció, que millor una bona sèrie motard, a continuació us deixem amb 5 de les millors sèries moteres amb les que sens dubte, ens divertirem.

Gangland Undercover

Gangland Undercover és una sèrie que ens explica la història de Charles Flac, un narcotraficant que li ofereixen posar-lo en llibertat a canvi de convertir-se en delator d’altres bandes de narcotraficants com els perillosos Motorcycle Club Vagos. El problema ve quan aquestes bandes descobreixen a Charles i intenten acabar amb ell, vivint durant tota la sèrie excel·lents escenes d’acció que ens faran estar atents a la pantalla en tot moment.

Long Way Round

Long Way Round és una sèrie rodada a manera de documental, on ens aniran narrant les aventures en motocicleta dels dos protagonistes, interpretats pels actors Ewan McGregor i Charlie Boorman.

Durant la sèrie veurem les experiències viscudes per tots dos protagonistes en un recorregut durant 3 mesos des de Londres fins als Estats Units, passant per innombrables llocs, on tindran lloc accidents, conflictes i mil aventures més.

Sons of Anarchy

La sèrie de Sons of Anarchy és una de les millors sèries moteres que podem veure, amb una molt bona crítica i diversos premis rebuts.

Es tracta d’una sèrie molt recomanable on ens explicaran les vivències d’un club de motoristes de Califòrnia així com els seus negocis il·legals que els permetran fer-se un buit en les bandes moteres més importants d’Estats Units i on veurem el desenvolupament de diversos personatges, així com les seves motocicletes, formades majoritàriament per Harley Davidson.

La sèrie explica amb actors com Charlie Hunnam, Ron Perlman o Katey Sagal.

Mayans MC

Mayans MC és un spin-off de Sons of Anarchy. A causa de l’èxit d’aquesta última, es va realitzar aquesta sèrie on veurem als rivals de la banda i tot el desenvolupament de la seva activitat i importància en la sèrie.

Seguint la mateixa ambientació de Sons of Anarchy, ens permetrà conèixer molts més detalls de tots els personatges, escenes violentes, els seus negocis, a més d’innombrables i espectaculars motocicletes tipus custom.

Sacred Steel Bikes

Sacred Steel Bikes es basa en la vida de Jason Wilson i el seu taller de motos que va obrir a Los Angeles l’any 1999. En la sèrie veurem el desenvolupament del taller, començant des de baix, les seves creacions, preparacions i com innombrables professionals treballen tots i cadascun dels materials, disseny i detalls de les motocicletes.

Una sèrie que sens dubte, ha servit d’inspiració i referència per a amants i professionals de les motocicletes custom.