6 motos custom que podràs conduir usant carnet A2

Entre els requisits per conduir una motocicleta fent servir el carnet A2, cal tenir en compte que la moto no ha de passar de 35 KW o 47 CV. L’altra opció és escollir una moto amb potència que no superi els 70 KW i limitar-la a 35 KW.

Llista de motos custom

Indian Scout Bobber. Una moto excel·lent que podràs conduir utilitzant el carnet A2. El seu aspecte juvenil i agressiu farà les delícies dels amants custom més principiants. Compte amb un motor de 1.131cc amb 2 cilindres en V, transmissió per corretja dentada i canvi manual de 6 velocitats.

Harley-Davidson Street 750. És un dels models d’inici de la mítica marca nord-americana, feta per a conducció urbana compta amb una potència de 58 CV a 8000 rpm. Impulsada per un motor V2 anomenat Revolution X.

Kawasaki Vulcan S. Aquesta custom de mitjana cilindrada compta amb un motor de cilindres paral·lels amb una potència de 61 CV a 7500 rpm. Disseny de xassís baix i allargat per a una ergonomia relaxada.

Honda CMX500 Rebel. Compte amb un motor bicilíndric de refrigeració liquida en un xassís baix. La fuita compleix la norma d’emissió de gasos i millores al silenciador.

Benelli 502C. Amb una potència de 47 KW a 8500 rpm aquesta bellesa italiana està feta per creuar ciutats i carreteres, caixa de canvis amb sis velocitats, injecció electrònica i tanc de combustible per a 21 litres, cosa que la fan ideal per viatjar.

Yamaha XV950R. Amb un disseny minimalista i estilitzat basat en l’estil “Neo retro” del Japó. El seu ús es recomana en ciutats a causa de la seva curta distància entre eixos el que facilita la maniobrabilitat en trànsit congestionat, posseeix un xassís de doble bressol ancorat al motor que es refrigera amb aire.