Modificació de motos Cafè Racer

Per a molts les motos clàssiques són la seva gran passió, però poder accedir-hi sol ser força costós al que s’afegeixen els requisits per poder conduir-ne una d’alta cilindrada. Per això se sol recórrer a la modificació per fer més accessible conduir una motocicleta a l’estil Cafè Racer.

La Cafè Racer un model amb història

La popularitat d’aquest model va començar des de la dècada dels 50, quan la cultura Rockabilly va impulsar els motards que seguien aquesta tendència a modificar els vehicles per adaptar-los a aquest corrent de l’època.

El seu nom prové dels llocs anomenats Cafè, on es reunien els moteros per fer competències entre aquests locals. Allí planejaven les modificacions que consistien a millorar els xassís, tub d’escapament i coixins. Tot amb la finalitat de guanyar una millor agilitat i maniobra dels seus vehicles per a les curses.

En aquells temps tot era fet de manera molt artesanal, avui dia hi ha tallers amb mecànics especialitzats per fer una feina impecable. Però per als més entusiastes que posseeixin coneixements doncs els aconsellem tenir força paciència i seguir un pla ben estructurat.

El primer és adquirir una moto que serà la base per poder modificar, entre els models més usats per convertir Cafè Racer podem triar una gran diversitat de moder-los de diferents cilindrades com la Indian Scout, Harley Davidson Sportster, Yamaha SR250, Honda CB750 Seven Fifty , Suzuki GS1100, la BMW K100, la BMW R100 o la Triumph Bonneville entre moltes altres.

Ja només queda desmuntar i enumerar les peces que es retirin o fer fotografies a tot el procés, al moment de col·locar els canvis seguir amb tota la cura i de segur que podràs gaudir d’una creació feta per seguir amb la llegenda de les Cafè Racer.