Una empresa nord-americana transforma motos per fer funerals

L’empresa Tombstone Hearse & Trikes va dissenyar un model de negoci dedicat a gran nombre d’amants de les motocicletes d’alta cilindrada als Estats Units, al seu creador se li va acudir la idea en veure un seguici fúnebre d’un motoritzat en una carrossa tradicional a què seguien desenes de companys als cavalls d’acer.

Passió per les motocicletes fins a la tomba

Els amants de les motos solen ser força apassionats amb la seva afició i en més a Amèrica del Nord, que rendeix culte a aquest món, reunint també el gust per modificar aquests vehicles per adaptar-los a qualsevol situació.

Aquesta empresa en particular va començar a modificar les motos per a aquest fi des de fa 15 anys, actualment converteixen en motos fúnebres el model Harley Davidson Road King, a la qual afegeixen dues rodes del darrere per després col·locar el remolc que transporta el fèretre.

Tota aquesta feina es fa a mida. Les rodes del darrere fan joc amb les del remolc que es dissenya amb un estil victorià molt solemne. Amb un temps mitjà de manufactura de 750 hores, actualment porten fabricades 95 unitats amb un valor aproximat de 74.700 euros.

Totes les unitats s’han venut dins dels Estats Units, tot i que ja comença a tenir comandes de l’exterior on la cultura motard ha tingut una forta acollida i es comparteix aquesta mateixa passió per aquests vehicles per arribar fins al final de la vida i brindar-lo al motero el seu últim viatge de la manera com sempre ho va voler.