Diferències entre motos Cafe Racer, Bobber, Scrambler i Custom

Ens aquests tipus de motocicletes, no sempre és tan senzill identificar qual estem veient a simple vista, només els coneixedors poden identificar-les sense cap tipus de problemes. I no culpem a ningú això, amb la gran varietat que hi ha entre les motocicletes, qualsevol podria confondre. Per això, anem a parlar-te de les seves característiques perquè puguem diferenciar més fàcilment.

Cafe Racer

Són motos que es van començar a veure a Anglaterra en els anys 50. El detall que podem identificar d’elles és l’aparença de moto clàssica per carreres. Solen estar acompanyades per semimanillars, tubs d’escapament estil trompeta, colí monoplaça en línia al dipòsit i estreps endarrerides. L’aspecte a motocicleta de carrera és predominant en una Cafè Racer.

Bobber

Aquesta motocicleta es va començar a veure en els anys 40 després de la segona guerra mundial, es diu que està inspirat en les motos que utilitzaven els soldats. El que coneixem com una Bobber són les motocicletes baixes, de xassís rígid, llantes amples i distància llarga entre els eixos. Aquestes motos es van començar a realitzar a partir de les marques com Indian, Triumph i Harley Davidson.

Scrambler

Sens dubte unes de les motos més distintives. Aquestes motos estan fetes per a les carreres Off road, també coneguda com enduro. Es van popularitzar en la dècada de 1920. Aquestes motos van acompanyades amb llantes de tacs, dipòsits de benzina petits, seients encoixinats i un sistema d’escapament alt al lateral. Parlem de motos molt lleugeres.

Custom

Es coneixen com Custom, totes aquelles motos que han estat modificades. No importen quina sigui la seva base, però si la moto ha estat sotmesa a alguna modificació significativa, entra en aquest lot. Si a donar un exemple, pot ser una bona combinació entre una Scrambler i una Cafe Racer i no podria dir-se d’altra manera que no fos Moto Custom.