El rècord de velocitat de Burt Munro

En anys anteriors, arribar a aquestes velocitats com la que va arribar Burt Munro semblava impossible. Un home amb un somni que no va parar fins aconseguir-ho. I que fins ara segueix sent una cosa impressionant per a tothom.

La gesta de Burt Munro

Un hombre que mantuvo su trabajo hasta lograr su sueño. Customizó su Indian Twin Scout hasta convertirla en la moto más rápida de todo el planeta. Aunque muchos no tenían esperanza, este gran soñador comenzó a fabricar cada pieza de su moto para llevarla sobre los 90km/h que la Indian Twin Scout alcanzaba de fábrica.

El Record de Velocidad

Des Utah, específicament en Bonneville Salt Flats, aquest home va aconseguir fer-se amb un espai per a concursar en les carreres de la setmana de la velocitat que es feien anualment. En la carrera per classificar, va aconseguir una velocitat de 331km / h, tot i que aquesta no comptaria per a un rècord causa que era en línia recta, més tard, el record es va tornar oficial amb una velocitat de 295.453 km / ha la cursa.

Aquest impressionant home, va aconseguir el que molts no haurien pensat, pel que és un exemple a seguir, la seva vida es va basar en aconseguir aquest rècord mitjançant incomptables esforços.

La pel·lícula de Munro

La gesta d’aquest home va arribar a la pantalla gran en l’any 2005, protagonitzada per Anthony Hopkins, i quanta tota la història des del començament, el seu viatge als Estats Units per provar la seva vàlua davant de tothom. Aquesta pel·lícula es titula “The World ‘s Fastest Indian“.