Els cuirs més resistents per a roba de moto

Disposar de roba adequada a l’hora de conduir moto és primordial per a la comoditat i seguretat de l’motociclista. Per això, és important que coneguis què escollir pel que fa a cuirs per a roba de moto es refereix.

Per què escollir cuir resistent per a roba de moto?

Per la seva capacitat de dilatació, el cuir s’adapta perfectament a el cos, per això és considerat la “segona pell” de l’motorista. Generalment, les peces de moto estan compostes per un alt percentatge de cuir o de diversos tipus de cuir. Segons l’origen de la pell, pot classificar-se en diversos tipus, com ara les següents:

Pell de CANGUR

És el més resistent a la llum, humitat i la suor. Especial per a la fabricació de micos.

Pell de RATLLA

Es caracteritza per ser altament resistent a l’abrasió i té llarga durabilitat. S’utilitza a la zona del palmell de les mans i en els artells dels guants. Protegeix de la fricció i de desgast per fregament en cas de caiguda.

Cuir artificial AMARA

És resistent a la intempèrie, resulta suau a el tacte. Està compost d’un 60% poliamida i 40% poliuretà. Per ser antilliscant aquest tipus de cuir és bastant utilitzat en guants de motocròs.

Pell de Pittards

Resisteix tant la humitat com la suor. El mateix, s’utilitza en pegats antilliscants del darrere dels pantalons.

Pell de BÚFAL

És suau, transpirable i durador. També s’empra per a la fabricació d’alforges.

Cuir MOCHETTO

És molt suau i flexible, s’utilitza en la fabricació de jaquetes i pantalons. Donades les qualitats, pel que fa a l’equipament de l’motorista no pot faltar la indumentària elaborada amb els cuirs més resistents. I és que aquest material, aporta tant confort, com a major seguretat enfront d’altres materials tèxtils.