On reparar la teva Harley Davidson a Girona?

Girona Custom és una botiga i taller ubicat a Girona, especialitzat en Harley Davidson, Indian i tot tipus de motocicletes custom, que t’ofereix varietat de serveis necessaris per recórrer carretera. Contractant els serveis d’aquesta empresa, no hauràs de tornar a preocupar-te pel manteniment, reparació i condicionament de la teva motocicleta custom cada vegada que aquesta ho requereixi.

Quins serveis t’ofereix Girona Custom?

Girona Custom és una empresa especialitzada en Harley Davidson a Girona més de tot tipus de marques de motos custom, oferint un ampli ventall de serveis a la teva disposició. Entre alguns d’ells, es troben els següents:

  • Mecànica Custom: Revisió, reparació i manteniment de motors.
  • Servei de pintura i aerografia.
  • Canvi de pneumàtics.
  • Instal·lació d’accessoris.
  • Preparació per ITV.

Tots aquests serveis que acabem d’esmentar, a més de permetre’t personalitzar la teva moto, cascos i altres accessori, contribuiran al fet que la mateixa es trobi en òptim estat de manteniment.

Un servei de qualitat a el millor preu

Has de saber, que el servei de mecànica Custom està especialitzat en la reparació i manteniment de tot tipus de motors per a moto. A més, podràs fer revisions i manteniments sense perdre la garantia de fàbrica, d’acord amb el Reglament de la Unió Europea 461/2010.

Executa des d’un canvi i reparació de pneumàtics, fins l’ajust de direcció, llandes i tot el que necessitis per posar la teva motocicleta en condicions òptimes per viatjar a la carretera. També Girona Custom s’encarrega de la instal·lació de tot tipus d’accessoris, elements decoratius, retrovisors, tubs, carenats …. amb la preparació per a ITV, podràs assegurar-te que no tindràs cap problema d’homologació.

Tenint en compte tot l’anterior, podem veure que Girona Custom es caracteritza per donar un servei de qualitat que a més resulta accessible, sent una de les millors alternatives que trobaràs actualment al mercat.