Els millors complements per a la teva moto custom

Posseir una moto custom requereix tenir els complements necessaris per rodar còmodament a l’hora d’emprendre un viatge. Des de les alforges per portar la càrrega necessària fins els accessoris més comuns són importants. Per això, aquí t’expliquem quins són els millors complements per a la teva moto custom.

Quins complements pots triar per la teva moto custom?

A l’recórrer la carretera amb la teva moto custom et recomanem triar els complements que resultin útils i imprescindibles en el teu viatge, com els que es destaquen a continuació:

  • Alforges de cuir: són imprescindibles a l’viatjar. Proporcionen l’espai suficient per transportar coses de forma còmoda. Estan disponibles en diversos models en el mercat.
  • Baguls: pot complementar la funció de les alforges en cas d’haver de traslladar moltes coses. La seva estructura és rígida i disposa d’un mecanisme d’assegurament mitjançant sivelles.
  • Botes: és un complement imprescindible per a la teva seguretat. La seva principal funció és protegir el peu i el turmell. Es recomanen les botes touring, altament resistents i d’estil de canya alta per a major protecció.
  • Productes de neteja de la moto: disposar d’un gel netejador de moto així com raspalls, draps, ceres, polidors de metalls … et permetrà mantenir el teu vehicle de dues rodes impecable al llarg de el viatge.
  • Pantalles o parabrisa: Disposar d’una bona pantalla o parabrisa augmentarà la nostra comoditat a l’manillar, sobretot si realitzem viatges de molts quilòmetres.
  • Defenses de motor: resulten molt útils, ja que a més de ser decoratives, ens brinden protecció a les nostres cames en cas d’un accident ia més protegeix la nostra moto al cas de caiguda.

Si bé aquests són només alguns dels complements necessaris per a la teva moto custom, són els millors. A més d’aquests pot triar altres models de maletes del darrere, protectors per al motor del teu custom i fins i tot botzines. Disposar d’aquests complements et garantirà el gaudi d’un bon viatge sense incomoditats de lamentar.