Pel·lícula Ghost Rider: El motorista fantasma

La pel·lícula Ghost Rider: El motorista fantasma es recomana per a espectadors majors de 13 anys d’edat, amants dels vehicles de dues rodes. Està protagonitzada per l’actor Nicolas Cage, el personatge Johnny Blaze és veterà en fer acrobàcies amb la seva moto.

Per què veure Ghost Rider: El motorista fantasma?

Si ets fanàtic de les motos i, molt particularment, de les motos custom no pots deixar de veure la pel·lícula Ghost Rider: El motorista fantasma. Es tracta de la història d’un expert d’acrobàcies sobre una motocicleta, que ara enfronta les conseqüències d’haver pactat amb el diable Mefistóteles.

Blaze va vendre la seva pròpia ànima per salvar el seu pare i al seu amor, però anys després el diable cancel·larà el seu deute a canvi que elimini al dimoni, el seu fill Blackheart. Per aquesta raó, el protagonista passa a convertir-se en Ghost Rider. Aquesta transformació el dota de súper poders que el forcen a vagar pels carrers de la ciutat i a actuar en funció dels desitjos del propi dimoni.

No obstant això, Johnny té força de voluntat per intentar revertir les conseqüències dels seus poders malignes. Així, utilitza la maledicció que pesa sobre ell per defensar els més vulnerables.

Tot i que les crítiques dels usuaris es dibuixen d’un extrem a un altre, la veritat és que aquesta producció cinematogràfica ha donat molt de què parlar. Per això, si encara tens dubtes sobre el missatge de la pel·lícula Ghost Rider: El motorista fantasma, la millor decisió serà veure-la, sobretot, si ets amant de les motos custom.