Millors motos estil Flat Track

Les motos Flat Track constitueixen una tipologia de motos amb adaptacions orientades a la competició. Però, no només això, les motos d’estil Flat Track ha arribat a nombroses ciutats amb adaptacions de l’anomenat estil off-road, entre les quals es destaquen la moto Indian FTR 1200.

Quines són les característiques de les millors motos estil Flat Track?

L’estil Flat Track es tracta de les conegudes jornades de competició a Europa, on se li coneix majorment com Dirt Track. Cal tenir present que les característiques d’aquest tipus de motos depenen de l’tipus de carreres que es realitzin amb elles. D’una banda, hi ha les que es practiquen en pista oval i, de l’altra, les que poden incloure un recorregut de trams amb salts.

A continuació, enumerem les principals característiques de les millors motos estil Flat Track:

  • Estil minimalista
  • No inclouen accessoris com parafangs, carenats laterals i cúpules
  • Disposen d’estructura altament aerodinàmica
  • Motors bicilíndrics de fins a 750 cc per a carreres de més de mitja milla
  • Motors de fins a 450 cc per a carreres curtes

L’estil Flack Track no només es limita a les pistes de carreres, sinó que han transcendit als carrers de grans ciutats. Aquestes motos d’estil neoclàssic es destaquen per la seva baixa altura i pneumàtics de gran perfil, a més de l’estil inclinat que li proporciona el parafang posterior.

Per la seva banda, el xassís també resulta característic en l’estil de motos Flat Track. La modificació respectiva ha de permetre que el xassís quedi el més ajustat possible a les rodes. Recorda que l’Indian FTR 1200 és una de les motos més representatives de el model Dirt Track.