Indian Chief: una moto amb 100 anys d’història

Aquest any, l’Indian Chief compleix 100 anys d’història al mercat. En commemoració a aquesta trajectòria significativa s’estima que, per al mes de maig d’aquest 2021, siguin presentats els seus tres innovadors models de moto, que es coneixeran com a models de 2022. Es tracta de les motos Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse i super Chief Limited.

Tres models d’Indian Chief que commemoren 100 anys d’història

Aquest any es compleixen 100 anys des que l’empresa Indian Motorcycle presentés l’emblemàtica Indian Chief, una de les motocicletes més prestigiosos de la història de vehicles de dues rodes. Per això, la representativa joia, també coneguda com Indian Big Chief, que té el seu espai en museus o en mans de col·leccionistes apassionats per les motos es immortalitza amb l’arribada dels tres nous models 2022.

Caracteritzades per la seva potència, minimalisme i disseny Indian Chief, els models Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse i Super Chief Limited constitueixen tres versions exclusives de el conegut V-Twin americà que representen la tradició i el classicisme, ideals per a motoristes amb gustos lleugerament diversos .

Tot i representar clarament aquest estil clàssic de motocicletes, aconsegueixen les característiques i la sofisticació moderna. Són autèntiques, definides per la seva alta cilindrada i per la seva capacitat de recórrer rutes de més dificultat.

Els motoristes propietaris dels models Chief poden triar entre al menys 70 accessoris que els permetrà personalitzar la seva moto. A més, el seu sofisticat sistema Ride Command li permet vincular el seu telèfon mòbil per accedir a les seves funcions, així com per escoltar música mitjançant un casc adaptat.