Opcions d’equipament per a motoristes a l’estiu

L’arribada de l’clima càlid implica la pujada de les temperatures, però no per això hem de descuidar el nostre equipament de moto per a l’estiu, els accidents poden ocórrer en qualsevol moment pel sempre hem de sortir protegits.

Tipus d’equipament de moto per a l’estiu

Tot i la calor hem d’assegurar de sortir a conduir les nostres motocicletes ben protegits, al mercat es troben disponibles diferents opcions per a tots els gustos i pressupostos.

El casc és l’accessori imprescindible, a més d’obligatori, per començar amb el nostre equipament per moto a l’estiu. Entre les opcions podem escollir els que posseeixen sistema de ventilació més adequats per a la calor.

Els guants tampoc poden faltar, sent també el seu ús obligat, atès que en cas d’emergència l’humà per reflex sempre tendeix a col·locar les mans per protegir-se d’una caiguda. Per a l’estiu els podem usar en teles transpirables que permeten passar el vent per dur fresques les mans.

La jaqueta és la peça que menys sol usar-se en climes càlids, però ja que estem parlant de la seguretat en l’equipament per a moto a l’estiu, el mercat ens ofereix opcions amb entrades d’aire, teles refractàries que repel·leixen la calor de el sol i l’ús de colors clars en la seva confecció.

Finalment, els pantalons que és una peça infaltable sobretot per als viatges llargs, a més de la protecció en genolls i maluc, compten amb reixetes per a aire, cremalleres i teles transpirables.

Tots els accessoris que es fabriquen actualment estan dissenyats per al seu ús en diverses condicions climàtiques, de manera que hem d’escollir les peces adequades per a cada tipus d’estació, sempre vigilant el factor seguretat i sense descuidar la comoditat.