Terminator 2: Una pel·lícula que tot motorista estima

Terminator 2 és una producció cinematogràfica de l’any 1991. El clàssic és protagonitzat pel popular actor Arnold Schwarzenegger, que fa servir per a l’escena motera una impressionant Harley Davidson de model Fat Boy, llançada l’any 1990.

És imprescindible si t’agraden les persecucions i les maniobres increïbles sobre la moto. Pel que Terminator 2 és una pel·lícula de culte per als amants de les motocicletes de grans dimensions i acompliment.

30 anys d’una llegenda

Tant la pel·lícula com la moto que s’utilitza en ella s’han convertit en un clàssic per als amants de cinema i les motocicletes. Per això per celebrar el 30 aniversari del llançament del model Fat Boy. Harley Davidson ho celebra amb un model renovat.

Amb una sèrie limitada de 2500 unitats, degudament numerades i etiquetades amb el distintiu de 30 Aniversari, la famosa marca nord-americana reviu aquest clàssic dels pesos pesats motociclistes.

La moto es distingeix per les seves línies musculoses, el disseny es remet a les primeres Harleys que van ser llançades després de la Segona Guerra Mundial. Tot això decorat majoritàriament per tons de color negre mat amb retocs de bronze en el motor.

A tot aquest poder se li suma una conducció amigable, eficient i al seu torn molt còmoda. Els amortidors poden ser regulats en la seva rigidesa amb un comandament sota el seient.

Un clàssic que només els més exigents es podran donar el luxe d’adquirir, ja que amb un preu base de 28.000 euros es fa que sigui pretesa per pocs. Però per les seves característiques d’edició limitada, es fa un objecte de desig per als col·leccionistes de la marca.

Tràiler original de la pel·lícula

Si t’agraden els tràilers clàssics, no et perdis el tràiler original que es va publicar a Espanya davant l’arribada de la pel·lícula als cinemes.